Localizare
 
Antalya, orasul de pe coasta mediterana in sud-vestul Turciei, este capitala turismului international turcesc si atrage milioane de turisti pe an cu bogatiile istorice, cu natura ei minunata datorita combinatiei  de soare, mare de un albastru intens si munte, pe care nu o gasesti oriunde, toate intr-un loc.
Situat in apropierea Golfului Antalyei, orasul isi are originile adanc inradacinate in istorie, inca din secolul 1 i.e.n. cand, dupa cum spun legendele, atunci cand a descoperit acest tinut, regele Attallos al II lea le-a spus oamenilor sai ca "acesta este cu siguranta Paradisul".
Localizat in orasul Antalya, cartierul Lara este resedinta multor hoteluri de cinci stele, multe dintre ele sunt localizate in zona Kundu. O mare parte din hotelurile de aici, copii ale unor bine cunoscute locuri din toata lumea, ii aduc Larei  renumele de "Vegasul turcesc". Cea mai renumita, Plaja Larei este una dintre cele mai lungi plaje brun-aurii ale Turciei si inseamna promisiuni indeplinite: plaje moderne, frumuseti naturale si cazare de clasa, toate va indreptatesc sa va asteptati la servicii la superlativ pe Riviera Turciei.
Statiunea se afla la 15 km de aeroportul Antalya.
Denumirea  de Lara-Kundu vine de la raul care o strabate. Zona este renumita pentru frumoasele si intinsele plaje, vegetatia exotica cu eucalipti si palmieri, apa limpede de un albastru ireal.
Clima tipic mediteraneeana este calda si uscata vara si ploioasa iarna. Temperatura apei nu coboara niciodata sub 15 gradeC iar in timpul verii este in jur de 29 gradeC.
 
Atractii Turistice
Atractia districtulului Lara este plaja lui, una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Turcia. Este o zona cu hoteluri luxoase, cu restaurante, baruri si un parc de agrement.  Hotelurile dispun de piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, aqua park, piscina cu valuri artificiale, sala  de fitness, baie turceasca, sauna uscata si cu aburi, terenuri de tenis, volei, baschet, tenis de masa, biliard, centru de infrumusetare, instructori de tenis si de inot. 
Vacantele all inclusive reprezinta o solutie sigura pentru cei care vor sa isi valorifice la maximum concediile lasandu-i pe altii sa caute formula perfecta de servicii implicate in conceptul de evadare ideala. Antalya este genul de statiune unde ofertele all inclusive prospera ca urmare a solidei infrastructuri de hoteluri si complexuri hoteliere ce vin cu excelente pachete de servicii.
Lara si Konyaalti sunt colturi de paradis neasemuite cu ape limpezi, ale caror baruri si cluburi de pe plaja sunt ocupate cu turisti a caror unica dorinta este sa savureze pe indelete una din minunatele bauturi racoritoare in timp ce stau intinsi pe unul din sutele de sezlonguri de pe plaja, ascunsi dupa o umbrela de soare viu colorata.
Centrul istoric al orasului, Kaleici, este, de asemenea, si centrul turistic al Antalyei: hoteluri si cluburi, restaurante si baruri sunt edificiile lumii moderne ridicate alaturi de Yivli Minare, simbol al centrului istoric restaurat sau de Kesik Minare, fosta Pangalia si biserica bizantina, transformata ulterior intr-o moschee.
Deja renumitele bai turcesti, mancarurile picante, pestritele magazine de cadouri, strazile galagioase si barurile intesate cu alti turisti euforici, ca si tine, urmele istorice conservate in cladirile elene, romane bizantine sau otomane, ori festivalurile Antalyei, toate, sunt motive pentru care ar trebui, macar o data in viata sa te rasfeti cu acest paradis.

Localizare pe harta
LARA

Anunturi importante

Screen size: