• Bad Gastein

  • Bad Gastein

  • Bad Gastein

  • Bad Gastein

  • Bad Gastein

Informatii domeniu schiabil:
Total partii: 201 km de partii pentru toate gradele de dificultate
Altitudine baza: 840 m
Altitudine varf: 2650 m

 

Instalatii de transport pe cablu:

Tren de ghetar Gondola 2 persoane: 1

Nr. telecabine: 10
Nr. teleschi-uri: 18
Nr. telescaune: 19

 

Bad Gastein – Statiunea este cunoscuta in intreaga lume nu numai datorita conditiilor de schi ci si pentru potentialul curativ. Aici te intalnesti cu izvoare minerale si termale la tot pasul. Ba mai mult, in majoritatea piscinelor hotelurilor veti intalni apa termala si cu calitati curative. 

Localizare: In regiunea Gasteinertal gasim mai multe statiuni intercalate prin partii sau instalatii de transport pe cablu. 

In centrul Parcului Naţional Hohe Tauern din Landul Salzburg, la 1.002 m altitudine, înconjurată de aerul curat de munte, găsim staţiunea Bad Gastein, cu 80 km de partii bine intretinute, cu toate gradele de dificultate si 14 posibilitati de a ajunge in varful muntelui, (7 teleschiuri, 3 telegondole si 4 telecabine), toate pornind din Bad Gastein (1000 m), pana la Stubnerkogel (2246 m).

 

Recomandat: Pârtiile sunt variate, de la coborâri line pentru începători şi familii până la zăpadă adâncă şi rute mai aventuroase şi fiecare tip de schior va găsi aici ceva potrivit.

 

Activitati “apres-ski”: Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri, iar în staţiune, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte. De dansat, puteţi dansa de exemplu la discoteca „Silver Bulett“ dar şi în numeroasele localuri de Après-Ski, cum ar fi „Joe’s Bar“ atmosfera este foarte animată. Dacă ceea ce vă interesează este atmosfera electrizantă a unui cazinou - în Bad Gastein aveţi şi această posibilitate. Relaxare vă promit cele două complexe termale. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş, ice-stock, drumeţii sau patinaj iar seară puteţi profita de derdeluşul cu nocturnă de 2,5 km "Bellevue Alm"! Puteţi face bineînţeles şi o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea văii, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici. 

Acces:

Cu trenul: Bad Gastein (până în staţiune), Zell am See (cca. 50 km), Salzburg (cca. 100 km)

Cu avionul: Salzburg (cca. 95 km), Klagenfurt (cca. 135 km), Innsbruck (cca. 190 km), München (cca. 260 km)

Localizare pe harta
BAD GASTEIN

Anunturi importante

Screen size: