• Kaprun

  • Kaprun

  • Kaprun

  • Kaprun

  • Kaprun

Informatii domeniu schiabil:
Total partii: 138 km de partii pentru toate gradele de dificultate
Altitudine baza: 750 m
Altitudine varf: 3029 m

 

Instalatii de transport pe cablu:

Tren de ghetar Gondola 2 persoane: 2

Nr. telecabine: 11
Nr. teleschi-uri: 27
Nr. telescaune: 17

 

Kaprun – Kaprun este cea mai populara statiune din Austria si se desfasoara la poalele varfului Kitzstenhorn, fiind prima statiune cu domeniu schiabil pe ghetar cu sporturi ce se pot practica tot timpul anului.

 

Localizare: Europa Sportregion este una din cele mai renumite si performante regiuni de schi din zona Salzburgului.

Zell am See-Kaprun este situată în inima landului Salzburg şi este una din cele mai cunoscute şi importante regiuni turistice ale Austriei. Este înconjurată de vârfurile Kitzsteinhorn (3.203 m), Schmittenhöhe (2.000 m) şi Maiskogel (1.675 m) şi asociată cu Hohen Tauern - această regiune de vacanţă este un sinonim pentru distracţie totală la schi! Pe lângă pârtii foarte variate şi zăpadă asigurată datorită gheţarului Kitzsteinhorn, vă oferă în plus un program foarte larg Après-Ski şi timp liber.

 

Recomandat: Este o statiune mai mica, situata intre 766-1766 m. In aceasta statiune cele 15 km. de partii sunt deservite de 6 teleshiuri, 2 telegondole si 1 telecabina. Majoritatea partiilor sunt cu grad de dificultate mediu si usor, dar aici se intinde cea mai lunga partie din regiune, o partie albastra de 7 km!

Activitati “apres-ski”: Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Seara vă aşteaptă numeroase baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Activitati cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă vreţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine. 

Acces:

Cu trenul: Zell am See (cca. 8 km)

Cu avionul: Salzburg (cca. 85 km), Innsbruck (150 km), München (cca. 215 km)

Localizare pe harta
KAPRUN

Anunturi importante

Screen size: