• Zell am See

  • Zell am See

  • Zell am See

  • Zell am See

  • Zell am See

Informatii domeniu schiabil:
Total partii: 138 km de partii pentru toate gradele de dificultate
Altitudine baza: 750 m
Altitudine varf: 3029 m

 

Instalatii de transport pe cablu:

Tren de ghetar Gondola 2 persoane: 2

Nr. telecabine: 11
Nr. teleschi-uri: 27
Nr. telescaune: 17

 

Zell am See – Datorita zonei de schi foarte bune, precum si ofertei foarte variate de activitati recreative, Zell am See detine toate atuurile pentru a va promite un excelent concediu la schi in Austria.

 

Localizare: Europa Sportregion este una din cele mai renumite si performante regiuni de schi din zona Salzburgului.

Zell am See-Kaprun este situată în inima landului Salzburg şi este una din cele mai cunoscute şi importante regiuni turistice ale Austriei. Este înconjurată de vârfurile Kitzsteinhorn (3.203 m), Schmittenhöhe (2.000 m) şi Maiskogel (1.675 m) şi asociată cu Hohen Tauern - această regiune de vacanţă este un sinonim pentru distracţie totală la schi! Pe lângă pârtii foarte variate şi zăpadă asigurată datorită gheţarului Kitzsteinhorn, vă oferă în plus un program foarte larg Après-Ski şi timp liber.

 

Recomandat: Regiunea este alcatuita dintr-o retea de partii de 75 km., care este deservita de 28 de instalatii de transport pe cablu. Reteaua de partii se intinde de la Zeller See pana la o altitudine de 2000 m., cu diferente de nivel de 1000 m. Datorita numeroaselor tunuri de zapada, partiile sunt practicabile si in cazul ninsorilor mai reduse. 

Atat profesionistii cat si incepatorii se pot bucura de partii largi si zapada permanenta.

 

Activitati “apres-ski”: Snack-baruri şi cabane vă invită chiar din timpul zilei la o pauză. Seara vă aşteaptă numeroase baruri şi discoteci în Zell sau Kaprun la distracţie, de exemplu la „Karambar“, „Crazy Daisy“ sau „Diele“ puteţi face din noapte zi. Activitati cum ar fi săniuşul (inclusiv în nocturnă), parapanta, patinaj, schi fond sau o vizită la saună completează oferta. Dacă vreţi să priviţi lumea de sus - puteţi sări cu paraşuta, zbura cu delta-planul sau cu parapanta deasupra întregii regiuni. La o plimbare prin zona pietonală vă aşteaptă cu multă varietate multe cafenele şi magazine. 

Acces:

Cu trenul: Zell am See (la destinaţie)

Cu avionul: Salzburg (cca. 100 km), Innsbruck (cca. 150 km), München (cca. 205 km), Klagenfurt (cca. 225 km)

Localizare pe harta
ZELL AM SEE

Anunturi importante

Screen size: