• Bad Hofgastein

  • Bad Hofgastein

  • Bad Hofgastein

  • Bad Hofgastein

  • Bad Hofgastein

Informatii domeniu schiabil:

Total partii: 201 km de partii pentru toate gradele de dificultate

Altitudine baza: 840 m

Altitudine varf: 2650 m

 

Instalatii de transport pe cablu:

Tren de ghetar Gondola 2 persoane: 1

Nr. telecabine: 10

Nr. teleschi-uri: 18

Nr. telescaune: 19

 

Bad Hofgastein – Statiunea se afla in topul preferintelor turistilor pentru o vacanta pe valea Gastein, pentru butique-urile sale cochete, restaurante bune, gazde primitoare si pentru numeroasele sale izvoare minerale si termale

 

Localizare: In regiunea Gasteinertal gasim mai multe statiuni intercalate prin partii sau instalatii de transport pe cablu.

Bad Hofgastein este cea mai moderna statiune ca infrastructura turistica din valea Gastein. Orasul se afla la cea mai lata si insorita parte a vaii, la altitudinea de 850 m. Este un orasel atragator, cu o atmosfera alpina, in zona pietonala cu numeroase magazine, restaurante si pensiuni. In mijlocul orasului gasim un business center si o baie termala Alpentherme, inconjurat de un parc de 120.000 mp.

 

Recomandat: Pârtiile sunt variate, de la coborâri line pentru începători şi familii până la zăpadă adâncă şi rute mai aventuroase şi fiecare tip de schior va găsi aici ceva potrivit.

 

Activitati “apres-ski”: Direct lângă pârtii vă aşteaptă numeroase localuri, iar în staţiune, discotecile şi barurile vă stau la dispoziţie până târziu în noapte. De dansat, puteţi dansa de exemplu la discoteca „Silver Bulett“ dar şi în numeroasele localuri de Après-Ski, cum ar fi „Joe’s Bar“ atmosfera este foarte animată. Dacă ceea ce vă interesează este atmosfera electrizantă a unui cazinou - în Bad Gastein aveţi şi această posibilitate. Relaxare vă promit cele două complexe termale. De-a lungul zilei puteţi profita de oferta largă de activităţi, cum ar fi derdeluş, ice-stock, drumeţii sau patinaj iar seară puteţi profita de derdeluşul cu nocturnă de 2,5 km "Bellevue Alm"! Puteţi face bineînţeles şi o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea văii, care adăposteşte o expoziţie pe tema dezvoltării Burg-ului - dar şi vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

 

Acces:

Cu trenul: Bad Hofgastein (la destinaţie), Zell am See (cca. 40 km)

Cu avionul: Salzburg (cca. 90 km), Klagenfurt (cca. 140 km),Innsbruck (cca. 180 km), München (cca. 240 km)

Localizare pe harta
BAD HOFGASTEIN

Anunturi importante

Screen size: