• Saalbach

  • Saalbach

  • Saalbach

  • Saalbach

  • Saalbach

Informatii domeniu schiabil:

Total partii: 200 km de partii pentru toate gradele de dificultate

Altitudine baza: 1003 m
Altitudine varf: 2096 m

 

Instalatii de transport pe cablu:
Nr. telecabine: 16
Nr. teleschi-uri: 21
Nr. telescaune: 18

 

Saalbach – Statiunea este un loc celebru pentru schi si pentru snowboard (12 km de piste le sunt rezervate) din Austria. Ea face parte din cele mai mari cinci statiuni de schi din Austria, si cu siguranta ar putea deveni una din cele mai cunoscute. Aceasta regiune mai este numita si « circul schiului » datorita pistelor sale interminabile si datorita activitatilor after-schi pe care le propune. Aici este vorba de doua statiuni combinate, Hinterglemm aflandu-se deasupra statiunii Saalbach, domeniul avand 200 de km de piste.

 

Localizare: Unul din cele mai frumoase domenii schiabile, statiunea de schi Saalbach – Hinterglemm se afla pe flancurile vaii si este foarte inzapezita. Saalbach Hinterglemm se afla in inima Alpilor austrieci in landul Salzbourg. Aflata la 1003 metri altitudine, statiunea va asteapta intr-o ambianta destinsa si festiva. 

 

Recomandat: Pentru schiorii de toate nivelurile. Cei 200 de km de piste din domeniu cuprind trasee pentru incepatori si pentru experti, exista chiar o pista „foarte neagra” de un kilometru. Incepatorii vor putea schia aici linistiti profitand in acelasi timp de o priveliste exceptionala. Aceasta statiune de schi este diversificata si plina de provocari.

 

Activitati “apres-ski”:  Numeroase refugii primitoare va asteapta sa ciocniti un pahar in onoarea unei zile perfecte la schi, iar o vizita la „Hinterhagalm“ şi "Bauer's Schi-Alm" face parte din programul obligatoriu al unui fan al Après-Ski-ului! Numeroase baruri in statiune, pe toate gusturile va pun la dispozitie posibilitatea de a continua distractia. Discotecile va asteapta cu rock, pop, rave, techno, foxtrott sau chiar vals.

Cei care vor ceva mai linistit pot sa profite de multele restaurante si cafenele. Nici de activitati sportive nu veti duce lipsa: fie ca este vorba de patinaj, sanius, coborari Snowtubing, fie de plimbari romantice cu caruta trasa de cai.

 

Acces:

Cu trenul: Zell am See (cca. 20 km)

Cu avionul: Salzburg (cca. 85 km), Innsbruck (cca. 160 km), München (cca. 220 km)

Localizare pe harta
SAALBACH

Anunturi importante

Screen size: