• Vedere generala

  • Vedere generala

  • Plaja

  • Vedere generala

Situată într-un golf întins, la 40 km de Burgas şi 7 km de Sozopol, staţiunea Duni are numeroase amenajări pentru agrement (piscine, centru de fitness, saună, centru de gimnastică, teren de volei pe plajă, terenuri de tenis, amenajări pentru sporturi nautice, amfiteatru) şi amenajări speciale pentru copii (spaţii de joacă, piscine, grădiniţă).

Complexul din Duni este destinat celor care doresc o vacanţă all inclusive în Bulgaria. Staţiunea este mică, având putine hoteluri, dar toate de top. Duni a fost planificată încă din anii ’80 de către statul bulgar, care dorea să construiască un resort mic, intim, în stilul celor occidentale, dar cu arhitectură specific bulgărească.

Statiunea Duni este situata la 40 km de Burgas intr-un golf ferit de curentii de aer, oferind conditii bune pentru inot si sporturile nautice. Plaja statiunii este acoperita de nisip fin, are o latime ce atinge pe alocuri 100 metri si o lungime de 4,5 km.

Clima este temeperata, iar amplasarea in partea sudica a Bulgariei face ca statiunea sa beneficieza de conditii bune de plaja pentru o perioada lunga.

In statiune sunt mai multe terase, restaurante si baruri cu diverse specificuri.

Statiunea Duni este foarte cautata pentru cadrul natural si varietatea activitatilor de agrement atat de catre turistii care isi doresc o vacanta relaxanta cat si de catre cei care sunt mai activi.

Localizare pe harta
duni vechi

Anunturi importante

Screen size: