Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
  • Vedere generala

  • Vedere generala

  • Vedere generala

  • Vedere generala

  • Plaja

  • Water park

Localizare: Satul de vacanta Elenite este situat la poalele muntilor josi care se unesc cu marea in aceasta zona. Statiunea se afla la 4.5 km de Sveti Vlas, la 8.5 km de Sunny Beach si la 40 km de Aeroportul Burgas.

Elenite este una dintre cele mai mici statiuni de pe litoralul bulgaresc, ea fiind perfecta pentru cuplurile ce isi doresc intimidate sau pentru turisti care fug de agitatie.

Statiunea Elenite se afla in apropiere de Sunny Beach si Nessebar ( aproximativ 10 km) si de Sveti Vlas ( 5 km). Elenite este unica pe litoralul din Bulgaria prin pozitionarea sa spre sud, oferind turistilor pana la 12 ore de soare. Pentru ca se afla la poalele muntilot Stara Planina, fiind inconjurata de o padure bogata, Elenite isi pastreaza aerul racoros specific statiunilor montane.

Plaja: Elenite ofera plaja cu nisip fin. Marea este calma iar climatul favorabil.

Chiar daca este o statiune foarte mica, cu posibilitati de distractie reduse, turistii nu se vor plictisi. In Elenite, se pot practica sporturi de apa ca ski-jet, windsurf, sali de fitness, terenuri de tenis sau fotbal. Aici exista si un waterpark de dimensiuni reduse, comparative cu cele din alte statiuni bulgaresti. Intrarea este gratuita, turistii fiind nevoiti sa isi achite doar sezlongul.

Localizare pe harta
ELENITE

Anunturi importante

Screen size: