• Vedere generala

  • Plaja

  • Plaja

Localizare:

Sunny Beach este cea mai mare si mai populara statiune pe litoralul Marii Negre din Bulgaria. Statiunea este situata la doar 35 km de orasul Burgas. Orasul antic Nessebar si Sveti Vlas celebru cu portul de iahturi sunt situate in apropiere.

Plaja:

Statiunea s-a format pe malul unui golf. Lungimea plajei este 8 km, latime 60 m, oferind dune naturale de nisip fin si o mare curata. Temperatura medie in vara este 27°C. Statiunea ofera turistilor plaje, apa şi aer curate din Mai pana in Octombrie.

Sunny Beach a fost premiata cu Blue Flag International pentru avantajele ecologice deja dovedite.

Distractie la Sunny Beach: 

Un paradis al copiilor – numeroase locuri de joaca pentru copii, piscine, carting etc. Sunny Beach ofera cateva aqua parcuri: Action Aqua Park; Aqua Paradise, Kuban Aqua Park; Pirates of the Caribbean Mini Aqua Park.

Programul cultural variaza de la folclorul traditional la concertele de muzica populara si simfonica, expozitii, Miss Sunny Beach, etc. În mod regulat sunt organizate si diferite feluri de excursii pana la Nessebar. Festivalul International Orfeu de Muzica Populara Bulgara se organizeaza anual. La dispozitie sunt un amfiteatru, o cinema in aer liber, un centru comercial, bazare de arta si mestesugaresti si multe altele.

Sport:

Statiunea ofera numeroase oportunitati pentru sport: surfing, ski nautic, parasutism, hang-gliding, scootere, tenis, volei pe plaja, mini-golf, sali de fitness, bowling etc.

Localizare pe harta
SUNNY vechi

Anunturi importante

Screen size: