• \* Riched20 6.2.9200 Cape Kaliakria

  • \* Riched20 6.2.9200 Vedere catre mare

  • \* Riched20 6.2.9200 Teren de golf

  • \* Riched20 6.2.9200 Resort cu teren de golf

  • \* Riched20 6.2.9200 Harta transport din diferite zone ale lumii.

 

Kaliakria se afla la 55 km distanta de Varna - unul dintre cele mai important orase de pe litoralul Marii Negre. Destinatiile turistice Albena si Golden Sands sunt la 20-30 minute de mers cu masina.

Bulgaria se află la intersecția dintre Europa și Asia și seamănă cu un continent in miniatura datorita reliefului variat si frumusetii miraculoase a naturii.

Taraeste bogat în peisaje diverse - plaje lungi de nisip, văi fertile verzi, sălbatice lanțuri muntoase, râuri, chei, dar si izvoare naturale. Verile sunt lungi si calde cu bogate culori și arome ale câmpurilor și a recoltelor de fructe și legume naturale. Plajele sunt extinse și înconjurate de golfuri stâncoase.
Bulgaria este o experiență interesantă pentru oricine: pentru cei care iubesc caldura verii la mare,pentru cei care doresc să vadă monumentele sale culturale si istorice, sau pentru cei care doresc să se bucure de folclorul său unic. Tinerii pasionati de sport, familii cu copii, pensionari, și oricine caută o vacanță lipsită de griji, toti pot găsi activități care se potrivesc nevoilor lor.
Coasta bulgară de Est este spălată de Marea Neagră - 380 km minunati de plaje, mare calma cu apa limpede si aer sănătos, nisip fin de aur și dune naturale.
Coasta bulgară a Mării Negre este un magnet pentru milioane de bulgari și străini vizitatori în fiecare an. Clima primitoare de la sfârșitul lunii mai până la sfârșitul lunii septembrie, cu media temperaturii a aerului de 28 ° Celsius și temperatura marii de 25 ° Celsius, stațiunile moderne sunt din ce în ce în ce mai populare în fiecare an.
Litoralul Marii Negre este, de asemenea, una dintre cele mai bune zone Spa din țara .

Cape Kaliakra este un loc definit de istorie, avand bogatii naturale vaste si fauna sălbatica diversa. Capul Kaliakra întruchipează spiritul cald și prietenos al bulgarilor, oferind oaspeților posibilitatea de a uita de stresul vieții de zi cu zi.
La Cape Kaliakra, veți găsi numeroase opțiuni pentru relaxare, de la golf si diversele sporturi de apa cu serviciile oferite atat de hotelurile cu plaje private pana la centrele spa.
Serile va puteti bucura de mese speciale în restaurante de lux ale fiecarui hotel sau in destinatiile turistice din apropiere Varna-cel mai mare oraș de coastă, Balchik si altele de pe litoralul bulgaresc.

Locuri de interes
Cetatea Cape Kaliakria
Castelul Reginei Maria din Balcik
Castelul Regelui Boris din Evksinograd
Rezervatia Nationala Shabla Lake
Vestigii trace din zonele invecinate
Muzeul Arheologic Varna
Pădurea de piatră
Vizitarea podgoriilor din zona si degustare de vinuri
Rezervatia din Balcik unde se poate face vanatoare

Localizare pe harta
CAPE KALIAKRA

Anunturi importante

Screen size: