ATENA VIZITA ACROPOLE

Descriere: Vizita la cele mai importante obiective turistice din Atena, inclusiv Acropole. Durata : 3 ore si 30 minute Rezumat tur: Acest tur va ofera oportunitatea de a observa contrastele izbitoare care transforma Atena intr-un oras fascinant. Ghizii experimentati va vor prezenta centrul orasului, inclusiv Piata Constitutiei (Syntagma), Casa Parlamentului, Memorialul Soldatului Necunoscut si Biblioteca Nationala. Pe drum spre Acropole veti vedea Arcul lui Hadrian, Templul lui Zeus din Olimp si se va face o scurta oprire la Stadionul Panathenaic. Aici au avut loc primele Jocuri Olimpice din epoca moderna în anul 1896.
In  Acropole se vizieaza capodoperele arhitecturale ale Epocii de Aur a Atenei. Program: Luni - Vineri la  ora 14.30.
ATENA CAPE SOUNION
  Descriere: Vizita la minunatele plaje Glyfada, Vouliagmeni, Vrkiza, si Cap Sunion, unde se viziteaza Templului lui Poseidon.
  Pe drum veti avea o vedere splendida a Golfului Salonic si a micilor insule din larg. Dupa vizita la Templul lui Poseidon, ramane timp liber pentru explorarea reliefului stâncos  al zonei Sounion . Program de vara pana la 31.10: zilnic, la ora 14:30, cu preluare de la hotel Durata: 4 ore
  ATENA HOP ON - HOP OFF
   Tur de oras cu autobuze turistice   Descriere: Acest tur va oferă posibilitatea de a descoperi cele mai importante obiective turistice ale orasului si portul Pireus, permițându-vă  sa urcati si sa coborati in cele  27 opriri. Este o modalitate foarte bună si flexibila de a vizita Atena in propriul ritm.
    
   Durata: Acest bilet este valabil pentru 2 zile ( bilete de 24 ore plus o zi complet gratuita).   Rezumat tur: Traseul Rosu opereaza zilnic, la fiecare 30 de minute, cu traducere in casti în 11 limbi si oferă o modalitate foarte bună si flexibila de a vizita Atena iar Traseul Albastru va permite sa vizitati Piraeus printr-o croaziera.
    
   Aceasta combinatie de trasee (rosu si albastru) este perfecta pentru turistii care  doresc si efectuarea unei croaziere impreuna cu explorarea orasului.   Program:
   - Autobuzele Rosii operează in intervalul 09:00 – 18:00.
   - Autobuzele Albastre funcționează numai pe perioada verii (primul autobuz începe de la Piraeus Port Cruise la ora 08:20 și ultimul pleacă la ora 19:10).   Autobuzele Rosii si Albastre se intersecteaza la statia de autobuz Acropole. Autobuzele au plecari la fiecare 30 de minute.
   Traseul complet pentru autobuzul Rosu este de 90 min iar pentru cel Albastru este de 70 min.   Puncte de plecare:
   *** Ruta Red:
   Piața Syntagma , Melina Merkouri / Plaka , Acropolis Museum New , Acropole și Parthenon , Templul lui Zeus , Gradinile Nationale , Benaki si Ciclade Muzee, Panathenaic Stadium, Gradinile Nationale, Biblioteca Nationala , Muzeul Arheologic , Piata Omonia , Karaiskaki Square, Monastiraki / Thession , Kotzia Square.   *** Ruta Blue: Cruise Terminal , Poarta Leului , Muzeul de Arheologie din Piraeus , Mikrolimano Harbour , Planetarium , Marriott , Acropole și Parthenon , Acropolis Piraeus , Marriott și Intercontinental , Planetariu, Cruise Terminal .

   Localizare pe harta
   ATHENA

   Anunturi importante

   Screen size: