MINICROAZIERA INSULA HALKI

    Insula Haki este una dintre cele mai mici insule ale greciei. Este localizata in apropiere de insula Rhodos si este ideala pentru turistii ce doresc o vacanta relaxanta intr-o atmosfera proaspata si ospitaliera. Supranumita insula prieteniei si a pacii, Haki are apoximativ 300 de locuitori ce se ocupa cu pescuitul sau turismul.     Singurul sat localizat pe insula Haki este "Nimborio", un sat pitoresc, cu casute stil neo-clasic. Cel mai important monument al insulei este Biserica Sfantului Nicolae, cu picturile sale minunate. Puteti face     Insula Haki este inconjurata de plaje de nisip, iar apa este foarte limpede, ideala pentru scufundari.   - transport inclus - fara ghid sau insotitor   Numar minim de persoane 20.
CROAZIERA IN LINDOS

 

Croaziera catre Lindos – Zi completa

 

Plecare de la hotel in jurul orei 08:00 catre portul Mandraki, chiar in fata impozantelor cladiri municipale ale orasului nou. Ne vom imbarca pe vasul ce paraseste portul Mandraki la ora 09:00 si vom calatori de-a lungul coastei de Est a insulei Rhodos, trecem prim : Kalithea, Faliraki, Ladiko, Afantou, Kolymbia, Archangelos, Haraki si Vlicha pentru a ajunge la minunatul Lindos.

Aici ne vom debarca pe un ponton micut de lemn si vom merge catre piata principala a orasului Lindos.

Din acest loc putem inchiria magarusi sau putem sa ne continuam calatoria pe jos, pe strazileinguste si pietruite ale orasului catre Acropole si fortul Cruciatilor ce vegheaza asupra Lindos-ului. Aveti la dispozitie 3 ore libere in Lindos.

   La ora 17:00 ne vom imbarca pentru returul catre orasul Rhodos. In drum ne vom opri 20 de minute la faimoasa plaja de nisip Stegna pentru a inota in mare, de pa vaporas.  Indata ce vom sosi inapoi in port ne vom urca in autocare pentru a ne intoarce la hotel.   Excursia este fara ghid sau insotitor, nu include pranzul, dar transportul hotel - port- hotel este inclus in pretul excursiei.
Oferta hoteluri HALKIDIKI

Anthemus Sea Beach Hotel&spa 5*
de la 319,50€
Halkidiki
Detalii

Localizare pe harta
HALKIDIKI

Anunturi importante

Screen size: