Cont existent

Cont nou

By creating an account, you're agreeing with our Terms and Conditions and Privacy Statement.
KALYMNOS

Kalymnos

Cunoscuta ca insula “scafandrilor din burete " este una dintre perlele Dodecanese. Falnica ?i impresionanta, plina de legende ?i tradi?ii. Veti vizita fabrica de bureti si va ve?i face o idee de preparare a buretilor, precum ?i munca grea facuta inainte de a fi utilizati în întreaga lume.

NISSYROS

Nissyros

Dupa o croaziera relaxanta pe coasta de est a insulei Kos veti ajunge la faimoasa insula vulcanica. Satul Mandraki, care se afla la poalele vulcanului, are ani de traditie si istorie. Punctul culminant al zilei este atunci cand va veti plimba prin centru in sus ?i in jos, apoi in centrul vulcanului. Veti experimenta senzatia si caldura! Veti sta intr-un vulcan adormit, dar activ. O vizita la aceasta insula misterioasa este o oportunitate ce nu trebuie ratata.

PATMOS

Patmos

Frumoasa si linistita insula religioasa, unde Sfântul Ioan a scris apocalipsa. Veti vizita manastirea, cu vedere la Marea Egee si veti putea admira icoanele bizantine si post-bizantine si broderiile din secolul al 9-lea si alte obiecte de valoare.

RODOS

Rodos

Cel mai mare din arhipelagul Dodecanez, Rodos a devenit un important centru regional, datorita locatiei sale, climei ?i a atractiilor naturale. Este centrul puterii, simbolizat prin ora?ul sau medieval magnific si prin castelul ?i palatul impunator al Marilor Maestri. Un amestec de vechi, de cultura medievala ?i moderna Rodos este de vazut ce cea mai cosmopolita si magnifica insula.

SEARA GRECEASCA

Noaptea Greceasca

Dupa o plimbare relaxanta in jurul satului pitoresc  Zia, va vom duce la Fantasia! In timp ce va bucurati de bucataria traditionala ?i de o sursa nelimitata de vin local, va veti distra cu muzica live si spectacol folcloric.

TURCIA

Turcia

Vino  în Turcia cu noi si vei avea parte de o zi orientala. Cu un port pitoresc ?i o piata locala, Bodrum este un oras istoric si pitoresc, cu o multime de magazine potrivite pentru toate gusturile. In timp ce sunteti in Bodrum de ce sa nu mergeti sa faceti o baie turceasca, inainte de a lua masa intr-unul dintre numeroasele restaurante.

TURUL INSULEI

Turul insulei

O astfel de insula mica cu atat de multe ora?e ?i sate de explorat ?i delicii istorice de vazut. Este sansa ideala pentru un ghid expert sa va povesteasca despre istoria ?i cultura acestei insule frumoase ?i interesante. Cea mai buna parte din întreaga zi este vizita la Asklepion spitalul cel mai vechi din lume, fondat de Hippokrates, parintele medicine si copacul Platane pe care Hippokrates il folosea pentru a da lectii elevilor sai.

Localizare pe harta
KOS

Anunturi importante

Screen size: