MINICROAZIERA TURCIA FETHIYE

Minicroaziera Turcia oras Fethiye   - transport inclus - insotitor in limba engleza - pasaport obligatoriu - numar minim de persoane 20
MINICROAZIERA INSULA HALKI

    Insula Haki este una dintre cele mai mici insule ale greciei. Este localizata in apropiere de insula Rhodos si este ideala pentru turistii ce doresc o vacanta relaxanta intr-o atmosfera proaspata si ospitaliera. Supranumita insula prieteniei si a pacii, Haki are apoximativ 300 de locuitori ce se ocupa cu pescuitul sau turismul.     Singurul sat localizat pe insula Haki este "Nimborio", un sat pitoresc, cu casute stil neo-clasic. Cel mai important monument al insulei este Biserica Sfantului Nicolae, cu picturile sale minunate. Puteti face     Insula Haki este inconjurata de plaje de nisip, iar apa este foarte limpede, ideala pentru scufundari.   - transport inclus - fara ghid sau insotitor   Numar minim de persoane 20.
CROAZIERA PRIVATA YAHT DE LUX

Tarif intre 500 - 1500 euro , numar minim de persoane 20.
JEEP SAFARI

- numar minim de persoane 20
MINICROAZIERA MARMARIS

    Este o excursie , in primul rand, cu scop comercial, pentru cumparaturi in bazar, "Shopping Therapy".

    Se face un tur scurt al orasului Marmaris, se merge la cel mai mare magazin de aur, pietre pretioase si ceasuri de marca, se face o oprire la un atelier de pielarie unde se va tine si o prezentare de moda.

      Veti avea ocazia sa faceti cumparaturi articole din piele la pret de fabrica iar apoi se va merge in bazar, al 2- lea ca marime in Turcia, unde veti avea la dispozitie 3 ore timp liber.

 

 

Pentru aceasta excursie este nevoie neaparat de pasaport. 

Turisti au insotitor in limba engleza.

Transportul hotel - port - hotel este inclus in pretul excursiei.

Nu include pranzul si 15 euro Taxe Portuare-SE PLATESC LOCAL.

 
RHODOS NOAPTEA

Tur Rhodos noaptea   - transport inclus - fara ghid sau insotitor - numar minim de persoane 20
PESCUIT

- transport asigurat - numar minim de persoane 20
SCUFUNDARI

Scuba Diving   - transport inclus - numar minim de persoane 20
RHODOS SEARA GRECEASCA

Seara greceasca – Satul Pastilda

 

Acesta este evenimentul favorit al turistilor, si va incepe la apusul soarelui cu o calatorie catre satul Pastida, un sat traditional din Rhodos, neinfluentat de industria turistica.

La sosirea noastra in Pastida, turistii se vor putea plimba prin oras sa viziteze cateva locuinte traditionale pana a ajunge la taverna. Aici veti fi asteptati de un fotograf ce va fi la dispozitia dumneavoastra pentru a va imortaliza alaturi de cativa dansatori imbracati in costume traditionale.

Turistilor le va fi oferit un pahar de Ouzo la intrare in taverna.

Cina va fi tipic greceasca, constand in produse din carne servite cu salata greceasca si meze grecesti, vin din butoi nelimitat si fructe proaspete de sezon.

Spectacolul se invarte in jurul oaspetilor, cu dansuri traditionale, melodii folclorice, ce sunt si ele explicate turistilor. Oaspetii sunt invitati sa danseze si ei pe parcursul serii.   

  Durata aproximativa a spectacolului este de 3 ore. 

 

TURUL INSULEI RHODOS

  

          Este una dintre cele mai interesante si complete excursii din programul nostru. Cuprinde cele mai importante obiective turistice din insula: satul-cetate antic Lindos, cele 7 Izvoare, pranzul (optional) se poate servi in  satul Eleusa, se viziteaza Valea  Fluturilor iar ultima oprire va fi la un atelier de ceramica.

 

Plecare de la hotel in jurul orei 09:00 dimineata, ne vom deplasa cu masina de-a lungul coastei de Est a insulei Rhodos, prin orasele Faliraki, Afandou, Kolymbia, Archangelos, iar in cele din urma vom ajunge in satul Lindos.

Protejat ca monument UNESCO si avand unele cladiri vechi de 1000 de ani satul Lindos este un giuvaier amplasat langa o grupare de stanci impunatoare ce priveste falnic asupra pesterilor naturale si a portului, unde sunt localizate Acropolele si fortul Cruciatilor.

Unul dintre cele trei orase antice ce au format Rhodos-ul, Lindos a fost locuit de mai bine de 3000 de ani sia fost un centru comercial major, cu al sau port ce a jucat un rol important in rutele comerciale ale antichitatii, precum si un paradis cultural in Evul Mediu si pe parcursul diferitelor ocupatii ale insulei.

Va urma o vizita la cele Sapte Izvoare, o locatie minunata pe dealurile deasupra satului Kolymbia.

Ne continuam drumul catre satul Eleusa renumit pentru pastrarea cu sfintenie a traditiilor bucatariei grecesti. Aici vom putea servi pranzul ( optional) .

Valea Fluturilor, un loc natural de o frumusete incredibila. Aceasta a devenit faimoasa nu numai pentru frumusetea sa naturala si pentru cadrul natural neatins de om, cat si pentru faptul ca este un punct de intalnire pentru  anumite specii de fluturi ce ocupa valea pe perioada lunilor incinse de vara acoperind copacii si stancile intr-o multitudine de culori, creand o experienta unica extreme de rara si minunata.

 

Ultima oprire va fi la un atelier de ceramica, de unde veti avea ocazia sa achizitionati un souvenir sau un cadou pentru cei dragi, locuitorii Rhodos-ului fiind renumiti pentru faurirea obiectelor din ceramica. Ulterior ne vom imbarca in autocare pentru returul catre hotel.

 

Nota:  Pranzul nu este inclus

              Biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice nu sunt incluse in pretul excursiei (Acropole din Lindos si Valea Fluturilor)            Excursia se face cu autocarul iar ghidul este vorbitor de limba romana.            Taxele portuare 12 euro/ persoana nu sunt incluse !
TUR ORAS RHODOS

Tur de oras –  Rhodos :

 

Se viziteaza partea moderna a Rhodos-lui, ce a fost construita in jurul zidurilor vechiului oras medieval. Se poate vizita Monte Smith si unele din principalele obiective turistice cum ar fi :  Acropolele Elene, Stadionul, Amfiteatrul si grandioasa priveliste a orasului Rhodos insusi.

          

- inclus ghid in limba romana - numar minim de persoane 20
CROAZIERA IN LINDOS

 

Croaziera catre Lindos – Zi completa

 

Plecare de la hotel in jurul orei 08:00 catre portul Mandraki, chiar in fata impozantelor cladiri municipale ale orasului nou. Ne vom imbarca pe vasul ce paraseste portul Mandraki la ora 09:00 si vom calatori de-a lungul coastei de Est a insulei Rhodos, trecem prim : Kalithea, Faliraki, Ladiko, Afantou, Kolymbia, Archangelos, Haraki si Vlicha pentru a ajunge la minunatul Lindos.

Aici ne vom debarca pe un ponton micut de lemn si vom merge catre piata principala a orasului Lindos.

Din acest loc putem inchiria magarusi sau putem sa ne continuam calatoria pe jos, pe strazileinguste si pietruite ale orasului catre Acropole si fortul Cruciatilor ce vegheaza asupra Lindos-ului. Aveti la dispozitie 3 ore libere in Lindos.

   La ora 17:00 ne vom imbarca pentru returul catre orasul Rhodos. In drum ne vom opri 20 de minute la faimoasa plaja de nisip Stegna pentru a inota in mare, de pa vaporas.  Indata ce vom sosi inapoi in port ne vom urca in autocare pentru a ne intoarce la hotel.   Excursia este fara ghid sau insotitor, nu include pranzul, dar transportul hotel - port- hotel este inclus in pretul excursiei.
CROAZIERA PE COASTA ESTICA

Coaziera pe Coasta de Est – Zi completa

 

Plecare de la hotel in jurul orei 08:00 catre portul Mandraki, chiar in fata impozantelor cladiri municipale ale orasului nou. Ne vom imbarca pe vasul ce paraseste portul Mandraki la ora 09:00 si vom calatori de-a lungul coastei de Est a insulei Rhodos, trecem prim : Kalithea, Faliraki, Ladiko, Afantou, Kolymbia, Archangelos, Haraki si Vlicha pentru a ajunge la minunatul Lindos.

Plaja Anthony Quinn si plaja Tzambika  - oprire 20 min pentru baie in mare de pe vaporas, la plaja Stegna vom sta 2:30 ore, la plaja Afantou oprire 20 minpentru baie de pe vaporas, plaja Kalithea – oprire 10 minute pentru fotografii.

Pranzul va fi servit pe vaporas si va consta in buffet suedez.

La ora 17:00 ne vom imbarca pentru returul catre orasul Rhodos.

Indata ce vom sosi inapoi in port ne vom urca in autocare pentru a ne intoarce la hotel.

Pranzul si transferul hotel – port – hotel sunt incluse in tariful excursiei.

MINICROAZIERA INSULA SIMY

Insula Symi

 

Daca doriti sa traiti adevarata experienta a vietii pe o insula greceasca, nu trebuie sa ratati vizita pe insula Symi.

Aceasta este o insula foarte prietenoasa, mica si frumoasa, cu o populatie de numai 2500 de persoane, ce nu a fost afectata de turismul in masa si inca pastreaza traditiile grecesti de trai si ospitalitate.

Locuind intr-una din vechile case traditionale, printe localnici, veti avea posibilitatea sa traiti ca un localnic si sa uitati complet de stresul vietii moderne.

Veniti si convingeti-va de ce oamenii ce viziteaza Symi devin fermecati de aceasta insula speciala si revin an dupa an.

Una dintre cele mai fascinante parti ale excursiei este vizita la manastirea Panormitis, dedicata Arhanghelului Mihail, care este protectorul insulei,loc unde se gaseste o icoana din argint facatoare de minuni pentru cei suferinzi, conform legendei.

  Se sta la manastire 45 de minute dupa care tot cu vaporasul se pleaca pe partea cealalta a insulei unde se viziteaza portul Symi. Timp liber la dispozitie 3 ore.  Locuitorii din insula Symi sunt renumiti pentru maestria cu care stiu sa pregateasca fructele de mare. Ocupatia lor de baza fiind pescuitul si extragerea buretilor naturali de mare care sunt vestiti pentru proprietatiile lor terapeutice asupra pielii.   Pentru a va odihni si a lua o masa copioasa aveti la dispozitie numeroase taverne. Nu include pranz. Excursia este fara ghid sau insotitor , transportul hotel - port - hotel este inclus in pretul excursiei.     

Localizare pe harta
KREMASTI

Anunturi importante

Screen size: